Tillykke med jeres kommende store dag. Valget af brylllupsfotograf, må nok være en af de sværeste der skal tages i forbindelse med jeres bryllupsfest. Kemien skal være der, fotografens stil og jeres skal stemme overens, og ikke mindst så skal i have tillid til fotografen. Jeg håber et kig på min hjemmeside giver et godt indtryk af hvem jeg er og hvad jeg kan, ellers er jeg altid klar til et møde eller et telefon opkald hvor vi kan "finde hinanden".

Location, Location, Location

Det er min erfaring at mange brudepar bruger utroligt lang tid på at udvælge den rette location. Hvis i spørger mig så det faktisk slet ikke så vigtigt hvor billederne bliver taget, for som i kan se ved at kigge mit galleri igennem så er det JER der er i fokus, ikke et eller andet springvand eller slot i baggrunden.

Hvis jeg skal komme med mit indput så er steder som botanisk have et fint sted, da der er mange forskellige små afkroge (som også er lidt private) også er der muligheden for at gå ind i væksthuset hvis det regner. Jeg har også flere gange taget billeder ved Nyhavn hvilket er utroligt smukt, men der er desværre også mange mennesker som oftes syntes det er hyggeligt at stå og kigge på jer få taget bryllupsbilleder. 

De smukkeste billeder tages efter min mening i en "rigtig" skov, hvor der ikke er nyklippet græs og lige hække, men derimod vild natur. Dette kan naturligvis være lidt svært hvis brylluppet skal stå i København, men her dyrehaven et rigtigt godt bud. 

 

Det praktiske

En bryllupsfotografering tager ca. 45 min. til en time, mere tid skal det ikke tage, da i jo skal nå at nyde dagen med jeres gæster. 

 
Senest 10 dage efter fotograferingen modtager i de færdige billeder i fuld opløsning som i får via. et dropbox link.
 
Jeres huskeliste i forbindelse med bryllupsfotografering:
  • Hvis i ønsker fotografering i kirken så husk at tal med præsten om det inden. Oplys gerne at jeg er naturligvis bare  er "en flue på væggen" og jeg bruger naturligvis IKKE blitz.
  • Det kan være en god ide at have en brudepige/søster/veninde med, som et ekstra sæt øje og til at rette slør og kjole osv.  
  • Ønsker i familie billeder foran kirken, så sørg for lister med hvem der skal med på hvilke billeder (så de hurtigt kan "råbes op") Giv gerne opgaven til jeres bestman eller brudepige, så i ikke skal tænke på det.

Betina var til stede på morgenen da jeg gjorde meg klar til mitt bryllup. Hun var så behagelig og morsom og var et fantastisk tilskudd til den lille gjengen vi var i leiligheten de timene. Hun tok nydelige bilder som jeg kommer til å kikke på så lenge jeg lever for å gjenoppleve den morgenen.❤️ Tusen takk Betina

Ida Hausvik Trædholm

professionel sød og sjov fotograf :-) Vi havde en skøn tid på vores bryllupsdag med at blive fotograferet af Betina, og slut reseultatet kan der bestemt ikke sættes en finger på! De smukkeste billeder fra vores store dag. 

Mathilde Damgaard