Booking:

Du booker en tid ved at kontakte mig via. mail eller på  facebook.  Du betaler for fotografering senest ved ankomsten til fotograferingen. Du kan betale via. bankoverførsel på forhånd, eller kontant ved ankomsten. Kvitteringen modtager du efterfølgende sammen med dine billeder.

 
 
Betaling:
En fotografering tager ca. 30-45 min. og finder sted i mit lille fotostudie som ligger Saxogade 56. Studiet er i forbindelse med min private lejlighed, eller udenfor et sted i København som vi aftaler.
 
 
Bestilling:
Efter fotograferingen (som oftes samme dag) sender jeg et “kontakt ark” til dig på mail. Dette er små udgaver af de bedste billeder i ubehandlet form med mit logo henover. Du kan herefter i ro og mag hjemme hos dig selv beslutte hvilke billeder du ønsker færdig redigeret. Bestillingen skal ligge hos mig senest 7 dage efter. Når beslutningen er taget, afgiver du din bestilling til mig og inden for en uge har du de færdige billeder i fuld opløsning som du modtager på et dropbox link.
 
Du har fuld råderet over billederne i digital form, så du kan bruge dem på alle SOME platforme, hjemmeside, flyers, visitkort osv.

Betina var så behagelig og morsom og var et fantastisk tilskudd til den lille gjengen vi var i leiligheten de timene.  Tusen takk Betina!

Ida Hausvik Trædholm

Meget afslappet og fin oplevelse at blive fotograferet af Betina Rigtig hurtig behandling af billederne!

Pernille Jensen